ponedeljek, 11. maj 2009

Antioksidant-za CELULIT,HUJŠANJE,RAZKISAVANJE


NAREDITE STOP CELULITU,RAZTRUPITE IN RAZKISAJTE SVOJE TELO,POSPEŠITE IZGUBO MAŠČOBE NA NARAVEN NAČIN


Če ste nenehno utrujeni, je to prvi znak zakisanosti vašega telesa



Nekaj podatkov o zakisanosti telesa:
Večino današnjih pogostejših in pogubnih bolezni, kot so rak, sladkorna bolezen in ciroza jeter, ne povzročajo virusi ali drugi mikrobi, ampak dolgoročno nalaganje strupenih odpadnih snovi in kislin v telesu, kar ustvarja primerne razmere za rast mikrobov.

Najpogostejši znaki za zakisanost telesa so:
  • zgaga, alergije, glavoboli, mozoljaste tvorbe, glivične infekcije, gastritis (vnetje želodčne sluznice), luskavica, sinusitis (vnetje obnosnih votlin),nastajanje celulita,prekomerna telesna teža, utrujenost, izpadanje las, artritis (vnetje sklepov), neprijeten telesni vonj, pogosti prehladi,vaginitis (vnetje nožnice), depresija, presežek sluzi.....

Edina rešitev za kronične in degeneracijske bolezni je odstranitev resničnega vzroka, in sicer tako, da iz telesa počistimo strupe, ki onesnažujejo kri in tkiva na naraven način z Bios Life Super Chlorophyllom.

1 čajna žlička Chlorophylla je primerljiva z 1kg zelenjave

Klorofil kot terapija

Klorofil je snov, ki je iz zelene rastline. Klorofil najboljši za raztrupljanje telesa,razkisavanje in učinkovita rešitev za odpravljanje CELULITA. Klorofil zagotavlja najboljšo preventivo pred rakotvornim in izčrpavajočimi bolezni. Klorofil vspodbuja izločanje toksinov iz telesa in prispeva h krepitvi celic in imunskega sistema.


http://hujsanje-bioslife.com/bios_life_super_clorophyll_1.html




Ni komentarjev:

Objavite komentar